دوشنبه, 23 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۲۰
پروژه كلینیك ویژه شهید رجایی
گزارش مدیر عامل مرکز در خصوص پيشرفت پروژه كلينيك ويژه شهید رجايي

با سلام خدمت دوستان و همكاران گرامي و عرض خسته نباشيد و خدا قوت، گزارشي در مورد پيشرفت پروژه كلينيك ويژه رجايي خدمتتان ارايه ميكنم.
با حمايت و تاكيد رياست محترم دانشگاه و با تلاش شبانه روزي همكاران بنده در تيمهاي مديريتي و پشتيباني بيمارستان، پروژه كلينيك ويژه رجايي كه طي چندين سال تنها ٨٠ درصد پيشرفت فيزيكي داشت تنها طي چند ماه به اتمام رسيد و انشالله از شنبه هفته آينده شاهد پذيرش بيماران در مجموعه كلينيك ويژه رجايي خواهيم بود.
طي حداقل زمان ممكن انشعابات آب و برق فشار قوي صرفا با تلاش شبانه روزي مديران مركز به كلينيك رسانده شد، محل فيزيكي كلينيك كه صدها متر با اولين ساختمان مسكوني اطراف فاصله دارد دشواري كار در رساندن انشعابات را دوچندان ميكرد كه با عنايت خداوند اين مهم محقق شد.
همزمان تجهيزات و نصب مبلمان و ميزها و سيستمهاي كامپيوتري و مخابراتي كلينيك به صورت كامل در اين هفته نهايي ميشود.
شايان ذكر است كه كلينيك ويژه رجايي بزرگترين كلينيك تخصصي استان خواهد بود كه ظرفيت بيمارستان را دوچندان ميكند و قطعا فضايي درخور و شايسته براي پرسنل و بيماران فراهم ميكند كه همگي به آن افتخار خواهيم كرد.
اين كلينيك با ٩٥ اتاق در ٥ طبقه طراحي شده است، طبقه منفي يك مربوط به بخش تصويربرداري و شيمي درماني ميباشد. طبقه همكف آزمايشگاه، فيزيوتراپي و داروخانه و اتاق عمل سرپايي.
طبقه اول براي  دپارتمانهاي قلب و مركز جامع علوم اعصاب شامل نورولوژي، روانپزشكي، نوروسرجري و فوق نورو اطفال و همچنين بخش آندوسكوپي طراحي شده است.
طبقه دوم مختص به تخصص داخلي و تمام فوق تخصصهاي داخلي و بخش دندانپزشكي ميباشد و طبقه سوم به تمام تخصصهاي جراحي، ارتوپدي، پوست و ... اختصاص خواهد يافت.
بديهيست كه تجهيز و بهره برداري از كلينيك با جدول زمانبندي مشخص و به تدريج عملياتي ميشود و در فاز اول اجرا از شنبه آينده كلينيك با ٣ اتاق قلب، ٢ اتاق داخلي و ١ اتاق نورولوژي به بهره برداري خواهد رسيد و هفته به هفته و با پايش شرايط ساير اتاقها و طبقات فعال خواهند شد.
بديهيست در ابتداي بهره برداري، پروژه آسانسور و سرمايش به صورت همزمان تكميل ميشوند و لذا پيشاپيش از تمام عزيزان بابت دشواري هاي احتمالي پوزش ميخواهم.
تلاش بنده و مديران مجموعه خدمت رساني بهينه به پزشكان، پرستاران و پرسنل محترم و همچنين
مراجعين و بيماران عزيز است.
با همت و تلاش پرسنل نمونه مجموعه رجايي انشالله روز به روز نام بيمارستان درخشان تر از قبل بر سر زبانها خواهد بود و همگي با افتخار از نام رجايي به عنوان محل كار خود ياد ميكنيم.

دكتر شهروز يزداني - مديرعامل مركز

V5.4.0.0