پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
آخرین وضعیت كووید ۱۹ در استان البرز تا 28 مرداد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز:از دیروز تا امروز ۲۸ مرداد - ۸۶ بیمار با علائم كووید 19 در مراكز درمانی استان بستری شده اند.

👈وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل ( قطعی ، محتمل و مشکوک ) از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در استان البرز    ۱۴ هزارو ۳۳۸ نفر  بوده که از این تعداد  ۱۳ هزار و ۴۹ نفر مورد قطعی مثبت  و بستری بوده اند.

👈دکتر کریم با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۴۷۳ نفر شامل موارد ( قطعی ، محتمل و مشکوک ) در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد  ۱۹۵ نفر بیمار قطعی کووید 19 می باشند.

👈رئیس دانشگاه عنوان کرد: در ۲۴ساعت گذشته تعداد ۴۶۰ نفر سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی  استان با علائم مشکوک مراجعه کرده اند که ۸۶ مورد در بیمارستان ها بستری شده اند .

👈دکتر کریم با اشاره به اینکه تعداد  ۱۰۴ بیمار بستری شده جوان و پایین تر از سن پنجاه هستند تصریح کرد : تعداد بیماران بستری شده ی بد حال در ۲۴ ساعته گذشته به ۱۱۹ نفر رسید.

👈وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۵
 بیمار کووید 19 جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری  در استان به   ۸۶۵ نفر رسید .

👈دکتر کریم در پایان تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۲ هزار و ۹۷۹ نفر  از مراکز درمانی ترخیص و خوشبختانه  طی ۲۴ ساعت گذشته  ۵۷ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

V5.4.0.0