دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی شهید رجايی

emam
سرمايه‌گذاري براي تولید
07 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/10/26 - 00:00
  • - تعداد بازدید: 23
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه آمادگی در برابر كووید

پیشگیری از موج بعدی سویه جدید اومیکرون با رعایت دستور العمل های بهداشتی ،استفاده از ماسک و تزریق دوز یاداور واکسن ممکن است

چند هفته ای است سویه جدید اومیکرون در کشورهای اروپایی و آمریکا و همچنین چین و ژاپن اغاز شده است و در کشور ژاپن مرگ و میر بر اثر کرونا به ۳۰۰ نفر رسیده است.

در حال حاضر کشورمان و استان البرز در فاز پیشگیری قرار دارد و اگر رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک و تزریق همگانی دوز یاداور انجام نشود احتمال دارد ما نیز مانند کشور های دیگر در چند هفته ی اینده با پیک ابتلا به این سویه جدید کرونا رو به رو شویم.

علایم این ویروس شدید نخواهد بود ولی سرعت سرایت و همه گیری آن زیاد است  و به تبع آن  تعداد افراد زیادی از جامعه مبتلا خواهند شد که در این بین گروه های پر خطر در معرض آسیب بیشتری خواهند بود.

 به همین جهت روز دوشنبه ۱۲ دی ماه هزاروچهارصد و یک ،جلسه آمادگی کووید با حضور رئیس محترم بیمارستان و مدیریت محترم و همچنین مدیریت پرستاری و ناظردارویی و بهبود کیفیت و مسئول کنترل عفونت برگزار گردید.

در این جلسه مواردی جهت پیگیری و اختصاص بخش مشخصی‌ به بیماران کووید در صورت بالا بودن تعداد بستری ها،و همچنین تهیه تجهیزات و داروهای موردنیاز برای بیماران عزیز و تعیین بودجه مشخص در این راستا در دستور کار بیمارستان قرار گرفت.


  • گروه خبری : اخبار و اطلاعيه ها
  • کد خبر : 264480
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: